Peter Jöback följer upp The New York Wardrobe med The Stockholm Wardrobe!


2013 lanserade Sir of Sweden Peter Jöbacks The New York Wardrobe, en egen designad kollektion inspirerad av sin tid på Broadway där Peter spelade titelrollen i The Phantom of the Opera. Kollektionen blev en stor framgång men det har inte funnits tid för uppföljning förrän nu. Då Peter är tillbaka på svensk mark och åter iklätt sig rollen som Fantomen på operan i Stockholm, heter kollektionen passande nog The Stockholm Wardrobe.

The Stockholm Wardrobe är en skräddad, elegant kollektion för en modern man mitt i livets puls. Centralt plagg är den klassiska smokingen uppdaterad i olika tappningar i väl utvalda, högklassiga material och välskräddad passform. Dessutom består kollektionen av lättburna kavajer, byxor, väst och skjortor med Stockholm Wardrobe’s signum med stilsäkra snitt och detaljer och med en känsla av den klassiske gentlemannen.

Peter Jöback har tillsammans med designern Margaretha Julle valt material och specialdesignat modellerna för The Stockholm Wardrobe i samarbete med SIR of Sweden.
Kollektionen kommer finnas tillgänglig från den 17 november på www.SIR.se samt SIR Skrädderi Stockholm, Göteborg, Malmö och Väla. 

För pressbilder klicka här